Dekorerade bubbelkuvert

Bubbelkuvert finns i många olika storlekar. Beroende på storleken finns flera olika möjligheter vad du kan tänkas vilja göra med dina bubbelkuvert. Du kan skicka dem så som de ser ut eller så kan du dekorera dem. Vill du göra ditt företag minnesvärt så är dekoration av bubbelkuvert en smart men väldigt enkel idé. Istället för att beställaren ska få hem sina varor i ett vitt tråkigt bubbelkuvert med endast företagets logga på sidan exempelvis, så kan lite dekoration göra beställningen minnesvärd. Speciellt när man som beställare inte förväntar sig någor speciellt. Att få hem det man har beställt i ett fint bubbelkuvert kan också visa att företaget bryr sig om sina kunder och vill att de ska bli nöjda. Självklart betyder innehållet mest i frågan men det första intrycket är alltid viktigast. Det går att göra enkla saker som passar ditt företag, ett smyckesföretag kan till exempel klistra fast en liten kedja på framsidan av ett bubbelkuvert, medan ett företag som sysslar med fotografier kan dekorera bubbelkuvert med minifotografier, eller göra en ram längst kanterna på ett bubbelkuvert. För att göra små företag minnesvärda är detta sätt smidigt för att få sina kunder att minnas företaget.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/zbench/sidebar.php on line 4