Företagshälsovård Stockholm?

företagshälsovård stockholmPlanerar du eller någon du känner att starta upp ett företag i huvudstaden eller på annan plats i Sverige? Har ni funderat kring det är med företagshälsovård Stockholm? Ett företag ska nämligen kunna garantera sin personal säkerhet på arbetsplatsen, därför är det viktigt att anställa företagshälsovårdare om inte du som arbetsgivare själv har tillräckliga kunskaper inom detta. Företagshälsovård biträder både arbetsgivare och anställda med medicinska, ergonomiska och tekniska råd. Det fungerar lite som skolhälsovården i skolan bara att detta gäller för företag istället. De hanterar och fixar problem i arbetsmiljön på er arbetsplats så varken din eller dina anställdas hälsa riskerar att äventyras. En anställd ska kunna få hjälp att komma tillbaka till arbetet efter att ha varit sjuk en längre tid och arbetet ska anpassas efter dennes förutsättningar. Arbetsmiljölagen säger att arbetsgivare är skyldiga att ge de anställda den företagshälsovård som krävs i respektive yrke. Så om du ska starta upp ett företag i Stockholm eller någon annanstans i Sverige så var noga med att kolla upp det här med företagshälsovård ordentligt innan du sätter igång. Företagen i Stockholm bör dessutom föregå med gott exempel för resten utav företagen i Sverige, eftersom Stockholm trots allt är Sveriges huvudstad.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/zbench/sidebar.php on line 4