Whiteboardmagnet – billigt och smart

whiteboardmagnetDet finns enkla lösningar för dig som inte vill ta plats på väggarna med en vanlig whiteboardtavla. En whiteboardmagnet är smidig och lätt att fästa på till exempel ett kylskåp, eller andra magnetiska platser. Eftersom hela baksidan oftast är gjort av mjuk magnet så fäster de bra på även lite böjda ytor. Själva funktionen hos en whiteboardmagnet är densamma som hos en stor whiteboardtavla. De fungerar till samma pennor och sudd, skillnaden är bara att de är mindre. Ett kylskåp är något man besöker flera gånger om dagen oftast, därför kan det vara ett utmärkt ställe att placera en whiteboardmagnet på. Då kan du hela tiden se vad det är du har skrivit upp. Det kan vara en inköpslista eller en kom-ihåg lista. Ofta får man med mindre whiteboardpennor när man köper en whiteboardmagnet, eftersom de är mindre så kan man få plats med mer om pennan är mindre. I till exempel kontorsutrymmen kan en whiteboardmagnet passa bra med, om det finns avskärmningar som är gjorda av magnetiskt fästande material. Behöver man inte så mycket yta att skriva på är en whiteboardmagnet helt perfekt för ändamålet. De är också lätta att få tag på, och ofta billiga.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/zbench/sidebar.php on line 4