Bloggtrenden i olika former

Bloggtrenden har på senare år spridit sig som en löpeld över Internet och idag har många, främst tjejer och unga kvinnor, en egen blogg. De flesta som bloggar är 15-29 år men det finns människor som är äldre som bloggar. Bloggtrenden gäller heller inte bara privatpersoner utan massor av kändisar har egna bloggar.

 

Olika typer av bloggar

Förutom att vanliga bloggar där man kan skriva hur långa inlägg man vill tillhör bloggtrenden finns det också andra sorters bloggar som ingår. Det finns till exempel bloggar där man skriver kortare inlägg på max 140 tecken och nu är det även populärt med en ny genre inom bloggtrenden, nanobloggen. På en nanoblogg skriver man i varje inlägg endast ett enda ord. Denna del av bloggtrenden är den kanske allra nyttigaste och roligaste. Vanliga bloggar i all ära, men med nanobloggar får man tänka efter innan man skriver ett inlägg vilket ord som bäst beskriver ens situation för tillfället. Det blir alltså hjärngymnastik mitt i den hektiska och annars mer avslappnade bloggtrenden.

 

Vilken bloggform som passar en vet man nog själv bäst. Vet man inte kan man testa någon av dem så kan man upptäcka om man är långbloggare, mellanbloggare eller kortbloggare. Bloggtrenden idag är anpassad för alla!

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/zbench/sidebar.php on line 4