Ingen undkommer

Det var år 2006 – 2007 som bloggtrenden fick fart på riktigt i Sverige. Det var då bloggare som Blondinbella och Kenza blev stora och då var många inte sena att gå i deras fotspår. Idag är miljontals människor anslutna till bloggtrenden som bloggare och ännu fler genom att de läser bloggarna. Alla påverkas alltså av bloggtrenden på något sätt – oavsett man vill eller inte.

 

Bloggtrenden angår alla

Bloggtrenden är i dagens samhälle något som angår i stort sett alla Internetanvändare. Bloggar upptar en stor del av Internet och alla har nog någon gång klickat sig in på någon blogg, antingen av misstag eller av nyfikenhet. Många stannar kvar efter det där klicket, går in på bloggen och andra bloggar varje dag för att se om ägaren till bloggen ifråga har uppdaterat med något nytt från sitt liv.

 

Det finns trender inom bloggtrenden också. Till exempel är det populärt att skriva om mode, om graviditeter och att visa upp foton man tagit själv. Det varierar lite vad man ”ska” skriva om för tillfället. En annan trend som cirkulerar i bloggvärlden är att man har listor, antingen med ett ämne man ska skriva om varje dag eller en bild man ska ladda upp varje dag, till exempel ”skriv om/ladda upp en bild på dig själv.”

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/zbench/sidebar.php on line 4